Med Forum 2.-5.4.2020 Kroatiassa

MED FORUM, 2.-5.4.2020, Sibenik, Kroatia.

Med Forum, Mediterranean Forum for Dialogue on kansainvälisen Anna Lindh -säätiön lippulaivatapahtuma. Vuoden 2020 foorumi on järjestyksessään neljäs. Edelliseen foorumiin Maltalla vuonna 2016 osallistui 680 edustajaa 50 maasta. Tavoitteena on kuitenkin kasvattaa osallistujamäärää niin, että vuoden 2020 foorumiin osallistuisi tuhat Euro-Välimeri-dialogin aktiivia Välimeren ja Euroopan alueelta.

Foorumin ohjelma on osallistavaa ja keskustelevaista. Kaksipäiväinen ohjelma koostuu kulttuuriohjelmasta sekä työpajoista ja keskusteluista foorumin teemoihin liittyen. Teemoja ovat nuoriso, naiset, monikultuurisen kaupungit sekä kulttuuri ja media. Foorumin päätapahtuma on suunniteltu järjestettäväksi 3.4.

Suomen verkosto on valmistautunut kattamaan muutaman suomalaisen osallistumisen foorumiin. Lisäksi kansainvälinen Anna Lindh -säätiön sponsoroi joitain paikkoja.

Jos olet kiinnostunut foorumista, on sen ohjelmaan mahdollista päästä vaikuttamaan Suomen verkoston tapaamisessa 3.6. Foorumiin Suomesta lähetettävien edustajien on oltava Suomen verkoston jäseniä.

#MedForum2020

Maltan Med Forum vuonna 2016