Anna Lindh Euro–Välimeri-verkoston tutustumisilta

11.05.2022 - 11.05.2022


Tapahtuman kuvaus

17:00–18.30, Kalliolinnantie 4, Kaivopuisto 

Oletko sinä Euro–Välimeri-alueen maailmankansalainen? Tiesitkö, että Suomessa toimii Euro–Välimeri kansalaisjärjestöverkosto, jolla on yli 4000 yhteistyökumppania 42 jäsenmaassa?  

Tässä tapahtumassa sinun on mahdollista tutustua samoista teemoista kiinnostuneisiin nuoriin järjestötoimijoihin, saada uutta näkökulmaa omaan toimintaan sekä kuulla tarjoamistamme koulutus- ja rahoitusmahdollisuuksista. 

Anna Lindh -säätiö (Anna Lindh Foundation, ALF) on vuonna 2005 perustettu kansainvälinen organisaatio, joka saattaa yhteen ihmisiä ja järjestöjä Välimeren pohjois- ja eteläpuolilta. ALF kumoaa kulttuurisia väärinkäsityksiä ja stereotypioita sekä tiivistää EU–Välimeri-yhteistyötä. Se tukee dialogia, rinnakkaiseloa ja moninaisuutta. 

Mitä Anna Lindh –verkosto tarjoaa erityisesti nuorille? verkoston koordinaattori Anu Leinonen kertoo kansainvälisen Anna Lindh -säätiön tarjoamista koulutuksista ja rahoituksista sekä Suomen kansallisen verkoston toiminnasta.  

Minityöpaja: normit ja etuoikeudet.  Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntija Touko Niinimäki vetää meille yksilö- ja ryhmäharjoituksen normeista ja etuoikeuksista. 

Aikaa jää myös vapaalle keskustelulle ja kasvisherkuille 🥙 

Kenelle? 

Tilaisuus on suunnattu erityisesti järjestötoiminnassa aktiivisille nuorille (alle 30 v). Tärkeintä on kiinnostus kulttuurienväliseen dialogiin. Järjestöstänne voi tulla useampikin osallistuja, ja osallistujat voivat olla ketä tahansa jäsenistöstänne. 

Ilmoittaudu mukaan 9.5. mennessä lomakkeella. Ilmoittautumiseen. 

Tule tapaamaan meitä ja muita Kaivopuistoon 🧡 Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lähi-idän opiskelijat ry:n kanssa. 

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on peruttu


Takaisin tapahtumakalenteriin