A Sea of Words 2020 -kirjoituskilpailu on käynnissä!

We would like to inform you that the deadline of ’a Sea of Words’ literary contest is extended until Sunday, May 24.

Oletko kotona koronan takia tai kaipaatko muuten kirjallisen ilmaisun kanavaa? Anna Lindh -säätiön ja European Institute of the Mediterranean:n (IEMed) yhteistyössä järjestämä kansainvälinen nuorten kirjoituskilpailu on käynnissä! Jos olet 18–30-vuotias Euroopassa tai Välimeren maissa asuva ja kansalaisuuden omaava nuori ja ilmastonmuutos sekä kestävä kehitys kirjoitelman aiheina inspiroivat, tartu kynään ja kirjoita meille lyhyt tarina! Parhaiden tekstien kirjoittajat pääsevät Barcelonaan 30.9.–2.10.2020, ja osallistuvat siellä palkintoseremoniaan, luovan kirjoittamisen työpajaan ja kulttuurivaihtoon.

Tarinan voi kirjoittaa suomeksi, englanniksi, arabiaksi, ranskaksi tai millä vain EuroMed-alueen 42 valtion virallisella kielellä! Kilpailuun voivat osallistua ne, jotka ovat sekä kansalaisia että asukkaita joissakin näistä 42 maasta. Tarinan maksimipituus on 2500 sanaa, ja se tulee lähettää osoitteseen concurso@iemed.org 17.5.2020 mennessä. Lue tarkemmat ohjeet ja lisätietoa kilpailuun liittyen täältä.

Kilpailun tavoitteena on saada Euroopan ja Välimeren alueen nuorten ääniä kuuluviin ilmastonmuutokseen liittyen, lisätä nuorten tietoisuutta Agenda 2030 -haasteista ja tuoda nuoria yhteen keskustelemaan yhteisistä haasteista sekä arvoista. Yhteisen tulevaisuuden rakentaminen jaettuihin arvoihin perustuen on projektin tarkoitus. Kilpailun voittaneet tarinat julkaistaan digitaalisessa muodossa olevassa kirjassa niiden alkuperäiskielillä englanninkielisten käännösten kanssa.