Liity jäseneksi

Anna Lindh -säätiön verkoston jäsenyyttä voivat hakea kaikki, jotka sitoutuvat ALF-toiminnan arvoihin. Jäsenyys on ilmainen. Jäsenten toivotaan olevan aktiivisia verkostossa ja osallistuvan mahdollisuuksien mukaan ainakin kerran vuodessa verkoston yleiskokoukseen, mutta jäsenyys ei tuo mukanaan varsinaisia velvoitteita.

Jäsenyyttä voi hakea verkkolomakkeella. Huomioittehan, että lomakkeelle täytetyt tiedot julkaistaan jäsenyyden hyväksymisen jälkeen säätiön jäsentietokannassa.

Miksi jäseneksi?

Suomen Anna Lindh -verkoston jäsenenä olette osa verkostojen verkostoa, jossa on noin 4000 jäsentä 42 maasta. Jäsenyys tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia rakentaa yhteistyökumppanuuksia niin Suomessa kuin EU:n ja Välimeren etelänpuoleisten maiden järjestöjen kanssa.

Jäsenenä saatte:

  • mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin tapahtumiin ja koulutuksiin ALF-teemoihin liittyen. ALF kattaa usein osallistujien matka- ja majoituskulut, joten pienempienkin jäsenorganisaatioiden edustajat voivat osallistua.
  • oikeuden hakea Anna Lindh -säätiön hankerahoituksia sekä apua rahoitusten hakemiseen ja hankekumppanien etsintään.

Suomen verkosto tarjoaa teille myös:

  • mahdollisuuden osallistua monipuolisiin koulutuksiin Suomessa.
  • kutsuja verkoston tapaamisiin ja verkoston järjestämiin tapahtumiin eri puolilla Suomea ja verkossa.
  • ajantasaista tietoa Anna Lindh -säätiön ja Suomen verkoston toiminnasta ja sekä jäsenjärjestöjen kuulumisia. Verkoston kanavien kautta voitte levittää myös tietoa oman järjestönne toiminnasta muille jäsenille.
  • mahdollisuuden vaikuttaa verkoston toimintaan verkoston valitseman ohjausryhmän jäsenenä ja verkoston yleiskokouksissa.

Autamme mielellämme, ole yhteydessä ja kysy lisää!

Verkoston säännöt

Säännöt (päivitetty 21.11.2016)