Hae Anna Lindh -säätiön vaihto-ohjelmaan 2.7. mennessä!

kuvituskuva hae vaihto-ohjelmaan

Hae Anna Lindh -säätiön vaihto-ohjelmaan 15.6.-30.9.

EuroMed Exchange Programme (pitkältä nimeltään Anna Lindh Foundation Exchange Programme for Intercultural Cooperation and Leadership) tarjoaa kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen (intercultural dialogue, ICD) parissa toimiville nuorille kyvyille ja avaintoimijoille (mm. kansalaisjärjestöille) vaihto- ja harjoittelumahdollisuuksia 42 Euro-Välimeri-maassa tarjoten tukea tiedonvaihtoon sekä dialogin ja kulttuurienvälisen yhteistyön vahvistamiseen. Anna Lindh -säätiö toivoo erityisesti hakemuksia avaintoimijoilta seuraavilla kentillä:

  • Siirtolaisuus ja interkulttuuriset/monikulttuuriset kaupungit
  • Radikalisoitumisenvastainen työ ja sukupuoli
  • Käännökset ja julkaisutoiminta

Vaihto-ohjelmalla on kaksi muotoa:

  • Twinning Exchange: organisaaatio lähettää ICD-toimijan ja ottaa vastaan toisen ICD-toimijan. Organisaatioiden on oltava eri maissa. Vaihtojen ei tarvitse tapahtua yhtä aikaa.
  • Sending Exchange: organisaatio voi lähettää ICD-toimijan vastaanottavaan organisaatioon. Organisaatioiden on oltava eri maissa.

Valinnassa priorisoidaan Välimeren etelä- ja itäpuolisten rantavaltioiden ja Euroopan maiden välisiä twinning-vaihtoja Anna Lindh -verkoston jäsenten välillä. Myös ei-jäsenet voivat hakea, ja kumppanit voivat olla myös pelkästään pohjoisesta tai etelästä. Lisätietoja Anna Lindh -säätiön sivuilla.