Kansainvälisemmän koulutuksen aamukahvit: Anna Lindh -verkoston vierailu Opetushallitukseen

14.02.2020 - 14.02.2020


Tapahtuman kuvaus

14.2.2020 klo. 9.30–11.30, Plaza-kokoustila (5 krs.), Opetushallitus

Opetushallitus kutsuu Suomen Anna Lindh -verkoston jäsenet keskustelemaan Euro–Välimeri-dialogin ja koulutuksen yhtymäkohdista.

Tässä matalan kynnyksen tilaisuudessa on mahdollista kuulla Opetushallituksen antamasta tuesta organisaatioiden kansainvälistymiseen, esimerkiksi koulutuksen kansainvälisyyden kehittämiseen myönnettävät valtionavustukset, kansainvälistymisrahoitus kansainvälisiin yhteistyöhankkeisiin sekä kansainväliset verkostot ja tapahtumat. OPH myös vastaa koulutukseen liittyvien EU-ohjelmien kuten Erasmus+ -ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen koordinaatiosta Suomessa.

Tarkoituksena on myös jakaa ideoita yhteistyömahdollisuuksista puolin ja toisin. Tule jakamaan oman järjestösi kokemuksia siitä, miten kansainvälisyyttä voidaan edistää suomalaisissa kouluissa ja korkeakouluissa.

Tapahtumaan voivat osallistua Anna Lindh -verkoston jäsenjärjestöjen edustajat sekä muut lasten, nuorten ja kansainvälisyyskasvatuksen kanssa työskentelevät. Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumisia 10.2. mennessä osoitteeseen ella.kaplas at fime.fi.

Kuva: Anna Lindh -säätiö

Takaisin tapahtumakalenteriin