Suomen ALF-verkosto Loviisan Rauhanfoorumilla

06.08.2015 - 09.08.2015


Tapahtuman kuvaus

rauhanfoorumi_theme

Rauhanjärjestöjen perinteikäs Loviisan Rauhanfoorumi järjestetään tänä vuonna 6-9.8.2015. Anna Lindh -säätiön Suomen verkoston esittelypöydän löydät tapahtumasta lauantaina 8.8.

Loviisan Rauhanfoorumi on ihmisten, ideoiden, kulttuurien ja uskontojen kohtauspaikka. Tavoitteena on kanssakäymisen ja taiteen keinoin lieventää ihmiskunnan pelkoja, kehitellä ratkaisuja ristiriitoihin ja tuoda iloa elämään. Tapahtumia järjestetään vuosittain Hiroshima-päivän (6.8.) yhteydessä.

Tänä vuonna tapahtumassa mukana mm. Pekka Haavisto, suomalaisia musliminuoria keskustelemassa sunnien ja shiiojen suhteista, suomalais-ugrilaisuutta käsittelevät seminaari, elokuva ja tanssiteos, Venäjä-asiantuntijoita, helsinkiläis-senegalilainen maailmanluokan yhtye Leket Gui, Ukraina-keskustelu, Loviisan valituskuoro, Hiroshiman atomipommin pudottamisen 70-vuotismuistokulkue, Humanistiliiton järjestämää ohjelmaa, rauhanlettuja, kansalaisjärjestöjen esittelyä ja paljon muuta! Kaikki ohjelmat ovat avoimia ja niihin on vapaa pääsy.

Tapahtuman ohjelma

Tapahtuma facebookissa

Sijainti
Loviisa, Suomi

Loviisa, Suomi


Takaisin tapahtumakalenteriin