Suomen Lähi-idän instituutti hakee tutkija-koordinaattoria Beirutiin

FIME hakee tutkija-koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2015–31.5.2016.

Toimipaikkana on Suomen Lähi-idän instituutti Beirutissa. Instituutti keskittyy Lähi-idän kielten, kulttuurien ja uskontojen sekä yhteiskuntien tutkimukseen. Instituutti tukee suomalaista Lähi-idän tutkimusta ja järjestää alan opetusta yhteistyössä yliopistojen kanssa. Työskentely FIMEssä tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen Lähi-idän tutkimukseen.

Työntekijän tehtäviin kuuluu oman tutkimuksen tekeminen (n. 50 % työajasta) ja instituutin tieteellisen toiminnan koordinointi instituutin johtajan ohjauksessa, sekä muut instituutin johtajan antamat työtehtävät.

Työpaikka on suunnattu soveltuvan oppialan jatko-opiskelijalle. Työtehtävät ovat vaativia, ja niiden menestyksekäs hoitaminen vaatii rekrytoitavalta korkeakoulututkintoa, työ- tai harjoittelukokemusta Lähi-idästä ja toimimisesta monikulttuurisessa ympäristössä, aiempaa kokemusta kansainvälisten tapahtumien järjestelyistä ja verkkoviestinnästä sekä erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa. Myös arabian taito lasketaan eduksi. Työ Lähi-idässä vaatii oma-aloitteisuutta, ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta ja kärsivällisyyttä.

Tehtävän palkkaus: 2300 euroa kuukaudessa, muut edut: 400 euroa kuukaudessa tukea asunnon vuokraamiseen paikan päällä.

Lisää tietoa: Suomen Lähi-idän instituutista ja Suomen Lähi-idän instituutin säätiöstä.

Tehtävää koskevat kysymykset voi osoittaa instituutin johtaja Raija Mattilalle (etunimi.sukunimi@fime.fi).

Hakemukset ansioluetteloineen ja tutkimussuunnitelmineen (maks. 5 s) pyydetään lähettämään 9.8.2015 mennessä sähköpostitse instituutin johtajalle. Haastattelu siihen kutsutuille järjestetään Skypen välityksellä viikolla 33.