Tehot irti ryhmätyöstä ja kokouksista! Tule oppimaan hyväksi fasilitaattoriksi

28.05.2019 - 28.05.2019


Tapahtuman kuvaus

Fasilitointitaidosta on hyötyä pienissä ja suurissa järjestöissä: sen ansiosta työpajat muuttuvat osallistavammiksi ja kokoukset tehokkaammiksi. Voit kehittää taitojasi ilmoittautumalla mukaan fasilitointikoulutukseen, jonka Anna Lindh -verkosto järjestää 28.5.2019.

Huom! Ilmoittautumisaikaa jatkettu

Fasilitointi tarkoittaa ihmisten välisen yhteistyön ja vuorovaikutuksen ohjaamista. Fasilitaattorin roolissa oleva henkilö auttaa osallistujia toimimaan yhdessä asetettua tavoitetta kohti.

Anna Lindh -verkoston järjestämässä koulutuksessa tutustut dialogin ja osallistavan toiminnan peruskäsitteisiin ja laadit fasilitointisuunnitelman  dialogille tai työpajalle. Koulutuksesta vastaa Tuomas Tirkkonen, joka on itse kokenut fasilitaattori. Fasilitointikoulutus sopii sekä ensikertalaisille että jo fasilitointikokemusta hankkineille. 

Koulutus järjestetään 28.5. klo. 13.00-16.00 Anna Lindh -verkoston tiloissa (Kalliolinnantie 4). Käytännössä harjoittelet fasilitointia suunnittelemassasi ryhmäkeskustelussa Anna Lindh -säätiön uuden toimintakauden avajaisissa 3.6.2019. Tuomas Tirkkonen on paikalla myös avajaisissa, joten voit tuolloin saada palautetta omasta fasilitointityöstäsi.

Hae koulutukseen täyttämällä oheinen lomake. Mukaan mahtuu vain kahdeksan osallistujaa, joten lähtökohtaisesti koulutukseen otetaan vain yksi henkilö kustakin jäsenjärjestöstä. Osallistujien on kuuluttava johonkin verkoston jäsenjärjestöistä tai oltava verkoston henkilöjäsen. Huomaathan, että ryhmäkeskustelun fasilitointi avajaistilaisuudessa 3.6. kuuluu osana koulutuksen kokonaisuuteen eli ilmoittautuessasi sitoudut myös fasilitaattoriksi.

Voit tutustua Tuomas Tirkkosen ajatuksiin fasilitoinnista tästä blogista.

Hae tällä lomakkeella koulutukseen!


    Takaisin tapahtumakalenteriin