Hae nyt: ALF jakaa 3000€ ja 7000€ avustuksia verkoston jäsenten tapahtumiin!

HUOM! Hakuaikaa jatkettu 2.10.2021 saakka!

ALF pyytää kaikkien 42 verkoston jäseniltä ehdotuksia Intercultural Cities and Learning -ohjelmaan sisällytettäväksi. Tapahtumiin on mahdollista hakea maksimissaan joko 3000 € tai 7000€ rahoitusta (yhteensä jaossa on 207 000€). Tarjouksien DL on 2.10., ja tapahtumat pitää toteuttaa 25. lokakuuta ja 13. joulukuuta 2021 välisenä aikana. Tapahtumat voi järjestää joko virtuaalisesti tai livenä kunkin maan koronarajoituksia noudattaen.

3000 euron rahoitusta voi hakea kansalliseen tapahtumaan (eli toteuttaja on suomalainen jäsenjärjestö tai suomalaiset jäsenjärjestöt).

7000 euron rahoitusta voi hakea kansainväliseen tapahtumaan, jonka toteuttajana ovat suomalainen jäsenjärjestö ja Etelässä (Algeria; Egypti; Jordania; Israel; Libanon; Mauritania; Palestiina; Marokko; Tunisia; Turkki) toimiva jäsenjärjestö. Etusijalla ovat sellaiset tapahtumat, joissa on vähintään kolme järjestäjää. Ryhmän johtajan täytyy olla yksi kansallisten ALF-verkostojen vetäjistä.

Tapahtuma voi olla muodoltaan esimerksi väittely tai keskustelutilaisuus, paneelikeskustelu, näyttely, pyöreän pöydän keskustelu, tutkimukseen perustuva esitelmätilaisuus, kulttuuritapahtuma, konferenssi, lyhyelokuvaesitys (+Q&A), teatteriesitys yms. Luettelo mahdollisista teemoista on alla olevassa ohjeistuksessa.

FIME ei ole jättämässä omaa tapahtumaehdotusta, mutta koordinaattoreina autamme mielellämme verkoston jäseniä hakemuksen teossa ja mahdollisten kumppanien löytämisessä. Autamme myös markkinomaan itse tapahtumaa, sitten kun sen aika on. Mikäli ette tarvitse mitään apua, olisi silti hyödyllistä kuulla siitä, että olette jättämässä ehdotuksen/hakemuksen.

Hakuun 10.9. tehdyt päivitykset: https://www.annalindhfoundation.org/sites/default/files/documents/page/Corrigendum%20no.1-call%20intercultural%20cities.pdf

Tapahtumaan ja avustusten hakuun liittyvät ohjeet (huom. vanhat päivämäärät!):  https://www.annalindhfoundation.org/sites/default/files/documents/page/Final%20Service%20Call%20-%20Intercultural%20Cities%20and%20Learning%20Activities-%20EN.pdf

Hakemus: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAWa9ACLkcIk5Ga5uiTvR32GmMkTBC2wHWpFs_rTnGOO53aw/viewform