Kansainvälisen ALF:n uudet johtajat valittu – mukana myös suomalaisedustusta

Kansainvälisen Anna Lindh -säätiön uudeksi presidentiksi on valittu Jordanian prinsessa Rym Ali. Hän aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta. Prinsessa Rym Ali on erikoistunut journalismiin ja modernin arabimaailman politiikkaan. Hän on aiemmin työskennellyt useiden kansainvälisten uutiskanavien palveluksessa sekä kirjeenvaihtajana. Hän on toiminut Ammanin kansainvälisen filmifestivaalin johtajana vuodesta 2019.

Lue lisää: https://www.annalindhfoundation.org/news/welcome-her-royal-highness-princess-rym-ali-new-president-anna-lindh-foundation

Kansainvälisen Anna Lindh -säätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu espanjalainen diplomaatti Josep Ferré. Hän aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta. Ferréllä on yli 15 vuoden kokemus politiikkaa käsittelevien tutkimusprojektien johtamisesta sekä laajaa tuntemusta kehitysyhteistyöohjelmista ja verkostojen ylläpidosta. Hän toimi European Institute of the Mediterraneanin (IEMed) pääjohtajana vuosina 2017–2021.  

Lue lisää: https://www.annalindhfoundation.org/news/welcome-m-josep-ferre-new-executive-director-anna-lindh-foundation

Kansainvälisen Anna Lindh -säätiön hallituksen uutena puheenjohtajana kesäkuussa aloitti suomalainen diplomaatti Mari Neuvonen. Hänen vastuulleen ulkoministeriössä kuuluvat Välimeren unioniin ja EU:n eteläiseen naapurustoon liittyvät kysymykset. Neuvonen on aiemmin työskennellyt mm. Suomen Kairon edustuston päällikön sijaisena.

Lue lisää: https://www.annalindhfoundation.org/news/welcome-dr-mari-neuvonen-new-chair-alf-board-governors-22nd-june-2021