Verkostotapaaminen 3.6.2019

Kun Anna Lindh -säätiö teki vuonna 2018 kyselytutkimuksen Euro-Välilmeri-alueella asuvien arvoista, 97 prosenttia suomalaisisvastaajista oli sitä mieltä, että jokaisella pitäisi olla yhtäläiset mahdollisuudet uskonnosta tai kulttuuritaustasta riippumatta. Saman tutkimuksen perusteella eurooppalaiset ovat ylipäätään avoimia erilaisuudelle, vaikkapa kahden kulttuurin avioliittojen ja monikulttuuristen koulujen kohdalla.

Näistä ja monista muista ALF:n laatiman Intercultural Trends and Social Change in the Euro-Mediterranean region -raportin havainnoista keskustellaan, kun Anna Lindh -säätiön uusi toimintakausi avattiin 3.6.2019 Hanasaaressa.

Tapaamisessa keskusteltiin arvopohjan kehityksestä Euro-Välimeri-alueella, ideoitiin keväällä 2020 Kroatiassa järjestettävää Euro-Välimeri-foorumia ja verkostoiduttiin muiden Euro-Välimerin -dialogiin osallistuvien toimijoiden kanssa. Toimintakauden avajaisten ohella vietimme myös läksiäisiä, sillä koordinaattorimme Anu Leinonen siirtyi tutkijaksi Beirutiin kesäkuun alussa. Anun sijaisena verkoston koordinaattorina aloitti Inka Nokso-Koivisto.

Löydät pidemmän uutisen verkostotapaamisesta täältä!

Voit katsoa tarkemmat ohjelmatiedot täältä.

Linkki tapahtuman sivulle

Summary of the program in English